Publicitate. Iepurașul pascal vă aduce un „Jurnal”

Jurnal scotian-coperta final

 

Jurnalul meu scoțian a apărut astăzi la Editura Polirom. N-am scris niciodată pe blog cu gândul că într-o zi îmi voi aduna textele într-o carte, dar până la urmă mi-a plăcut ideea și am acceptat invitația editurii. O carte, spre deosebire de blog, e pur și simplu un obiect frumos, pe care îți face plăcere să-l vezi prin casă ori să-ți faci un selfie cu el.

N-am calculat să apară în Săptămâna Mare, așa s-a nimerit. Încât, dacă n-ați luat încă nimic de Paști celor dragi, cartea mea e o idee bună de cadou. Serios! E scrisă de un preot, e cu Dumnezeu în ea, deci merge foarte bine la Paști, plus că, am observat, eu am succes și la atei, agnostici, apicultori etc., așa că, oricui o duceți în dar, nu veți da greș. Doar să aveți grijă că nu-i o carte de dat la habotnici sau măcar rupeți dinainte paginile unde scriu despre femei și whisky.

Cartea mea se găsește așadar în librării sau poate fi comandată direct pe site-ul Editurii Polirom, la acest link. E limpede că, din motive de copyright, am scos de pe blog aproape toate textele mai vechi care apar acum în carte. Nu-i bai, am să scriu altele, numai sănătoși să fim.

Îmi pare că va fi și o lansare, la Bookfest, pe 27 mai, și poate încă una la Iași, în aceeași perioadă. Am să vă anunț din timp, pentru că aș fi tare bucuros să ne cunoaștem și dincolo de monitoare.

Acest articol a fost publicat în Jurnal scoțian. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Publicitate. Iepurașul pascal vă aduce un „Jurnal”

 1. Doamna de povești zice:

  Daaaa, părinte! Bravo! Felicitări! La mai multe cărți de-acum încolo! Cumpărăm cu drag și dăm de știre și altora.

 2. Un sustinator zice:

  In sfarsit! Se pare ca lucruri mari se intampla mereu in Martea din Saptamana Mare: in 2014 s-a hotarat oficial ca Biserica Ortodoxa Romana din Edinburgh se infiinteaza, si uite unde am ajuns si ce mari am crescut. La mai multe carti si la cat mai multi cititori!

 3. Alina zice:

  Felicitari! Excelsior!

 4. Virgil zice:

  Felicitări, Părinte!

 5. Armand zice:

  Felicitări!

 6. Miruna zice:

  Se pare ca se vinde atat de bine ca a picat serverul Poliromului si deja nu se mai poate comanda. Felicitari!

 7. Carmen zice:

  Ma bucur foarte ca gandurile bune si povestile tale frumoase vor ajunge la multa lume. Unde nu ar da Dumnezeu sa ajunga si pe la mai multi preoti!

 8. Mara M zice:

  Ce coperta faina are!Continutul stim deja,de aici,ca este frumos!Felicitari

 9. Bogdan zice:

  Și la Cluj, și la Cluj!…

 10. cartheo zice:

  Felicitari! In sfirsit…! Era si timpul, si cazul… 🙂

 11. sergiuconstantinescu zice:

  Felicitari ! Chiar as vrea sa Va intalnesc !

 12. Kermen zice:

  Sper şi eu că iepuraşul îmi va aduce cartea dvs., deşi tinerii luptători ai Cuvântului i-au pus gând rău curierului şi îi aştern capcane pe căile internetului (http://ortodoxiatinerilor.ro/infografice/patimile-invierea-domnului/22173-iepurasul-de-pasti-un-simbol-pagan). Dacă îl prinde vreun astfel de tânăr pe drum şi vede ce are în coş, mă tem să nu-i dea cu cartea în cap şi să-i confişte şi dulciurile. Probabil inchiziţia pascală îi va lăsa în coş doar ouăle roşii, că ele sunt scăldate în ape sfinţite, deşi, dacă tot face curăţenie de Paşti, ar trebui s-o facă până la capăt. Păcat că pilda bârnei şi a paielor oftalmologice nu mai este de actualitate.

 13. dan1954 zice:

  Felicitari Parinte!

 14. valer7 zice:

  Iepurasul a sosit deja cu 2 exemplare din cartea mentionata mai sus. Editura a facut si o mica reducere. Insa, chiar nu m-am intrebat ce culoare are iepurasul. Roz?

 15. Camelia C. zice:

  Felicitari! Foarte interesant, ca tocmai aseara, dupa ce citisem un sir de postari (evident, asta nu!) de-ale dumneavoastra, ma intrebam, asa in sinea mea, daca nu ati luat in calcul varianta de a le aduna intr-o carte, spre publicare. Si mare si placuta mi-a fost surpriza, azi, sa citesc postarea cu pricina. Asadar, tre sa dam fuguta la Polirom, pana nu se epuizeaza stocul. 🙂

Lăsați un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s