Dimanche à Paris

Pentru cititorii mei de la Paris (știu din statisticile blogului că am vreo câțiva): weekendul acesta ajung pe coasta Senei (sper, Doamne ajută!).

Duminică dimineață voi sluji la Biserica românească din Cachan și imediat după aceea, de la 11 jumate, voi vorbi despre „Jurnalul scoțian” la invitația cercului de lectură Littéramorphose, condus de doamna Monica Turinici, căreia îi sunt recunoscător pentru inițiativă.

Seara, de la ora 5, sunt invitat să țin o conferință la Catedrala românească din Jean de Beauvais. Mulțumesc, de asemenea, părintelui Iulian Nistea pentru invitație.

Promit să nu fiu plictisitor, așa că, dacă n-aveți altceva în program pentru duminica asta, vă aștept cu drag să vă mai povestesc despre starețul Clement, părintele Sofronie cel cu un picior de lemn, micuța Vera și alte personaje din Jurnal. Sau cu alte cuvinte, să vă spun încă o dată de ce cred eu că fiecare om este o idee a lui Dumnezeu.

Advertisements
This entry was posted in Jurnal scoțian. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dimanche à Paris

  1. Mulțumim părinte pentru invitație mă bucur mult că mai reveniți cu postari pe site. ca o mângâiere pentru cei care nu au posibilitatea să se deplaseze si sa vă asculte,ne-ati putea spune chiar laconic într -un comment de ce credeți că fiecare om este o idee a lui Dumnezeu? Mulțumim anticipat ,bon voyage si Domnul să vă dea cuvânt cu folos pentru cei ce vă vor asculta

  2. Viola says:

    Draga Parinte,nu va cunosc personal , dar as dori din suflet ca anul viitor sa petreceti un week-end la Trieste , in Friuli-Venezia-Giulia ( orasul cu cea mai frumoasa piata europeana imbratisata de Golful Marii Adriatice ) ; avem o comunitate de romani , biserica noastra ; Doamne-ajuta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s